Visie

De interim professional heeft op de arbeidsmarkt zijn plek gevonden. Door veranderingen in werk en economie ontstaan nieuwe manieren van samenwerken en andere vormen van organiseren. Voor de interim professional ligt de uitdaging in het vinden van een passende rol en het bereiken van het juiste resultaat binnen de organisatie waar hij/zij aan de slag is.

Interim Connectors ziet de veranderingen en uitdagingen bij opdrachtgevers èn interim professionals. Met kennis van de markt ligt de focus op het samenbrengen van mensen en het bouwen aan relevante netwerken. Dat leidt tot de ambitie die Interim Connectors voor ogen heeft en die altijd voorop staat: top interim professionals interessante opdrachten bieden en koppelen aan de juiste opdrachtgevers. 

Koffie…dat staat symbool voor onze werkwijze. Alles begint met een kop koffie. Interim Connectors komt graag in contact: Gewoon zwart of met iets erin? 

Voor actuele vacatures of meer informatie kun je altijd contact opnemen met Joost, Matthijs of Fenneke.

Interim Connectors heeft een zuster bedrijf Trusted Connectors waar we zoeken naar de beste kandidaten voor vaste rollen. Op deze wijze ontzorgen we opdrachtgevers ongeacht het type dienstverband dat een kandidaat heeft.