Interim Recruiter

Profiel

Voor een vooraanstaand voedingsmiddelenbedrijf met diverse vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland zijn we op zoek naar een interim Recruiter. De Interim Recruiter wordt naast het invullen van diverse posities van productie tot staff (Lbo-Mbo-Hbo-WO) verantwoordelijk voor het opzetten van een beter W&S beleid. Periode: zsm 4/5 mnd (zwangerschapsverlof), verlenging is waarschijnlijk. Locatie thuiswerken, ca 1 dag op kantoor in ‘s Hertogenbosch.

Verantwoordelijkheden

De Interim Recruiter wordt verantwoordelijk voor het gehele werving en selectie pakket van de organisatie in samenspraak met de HR adviseurs. Schakelt daar waar nodig met uitzendbureau’s en externe werving en selectie partners.

Het pakket aan functies omvat productiepersoneel maar ook financial controllers, Product Managers, Category Managers e.d.

Naast de W&S taak dient de Interim Recruiter een momentopname te maken van de huidige W&S praktijk en voorstellen te doen deze te verbeteren.

Je werkt nauw samen met de diverse Managers en HR Adviseurs.

Achtergrond

– HBO werk en denkniveau; – minimaal 3 jaar ervaring als Corporate Recruiter; – uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;- ervaring met zowel de operationele als de beleidsmatige aspecten van Recruitment; – een aantal jaar ervaring aan bureauzijde wordt positief ontvangen.

Competenties

–  sterke communicatieve skills; – commerciële business sense, flexibel, zelfstandig en proactief; – organisatie sensitief, weet draagvlak te creëren; – overtuigingskracht en doorzettingsvermogen; – commercieel en ondernemend; – snel en flexibel; – resultaatgericht, focus op ‘getting things done’.

Regio

Nederland

Periode / Tarief

zsm, 4-5 maanden met optie op verlenging.

Consultant

Matthijs Visser

06 43973153